comment 0

Fotografering til boken om Edgar Ludl

I mai 2019 besøkte fotograf Jan Nilsen (BK), designer Linn Liverød og meg selv (Heidi Meen og bokens fortfatter) Edgar Ludl. Den erfarne kjøkkensjefen var grundig forberedt, og derfor kunne vi forevige en lang rekke retter på to dager – bare med en forberedelsesdag i mellom. Her er noen glimt fra de to hektiske, men morsomme dagene. (Og bildene som Jan tok ble så klart noe ganske annet enn det disse mobil-bildene fra min hånd tilsier. Det kan dere jo selv se i boken.)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s