comment 0

Spalten innvies

..
Den offisielle åpningen av denne min egen spalte markeres med blomster i plastglasset. Foreviget på et toalett et sted i Skottland. Skulle bare mangle at en ikke kan slå litt på stortromma i en sådan stund. Det er tross alt ikke hverdagskost å debutere som spaltist. Og siden dette er som en åpningstale å regne og det da må være helt greit å slå et par-tre slag på stortromma, tillater jeg meg å være herlig ego og ærlig og si at jeg gleder meg til fortsettelsen!

Selv om spaltens bestiller er meg selv (eller kanskje nettopp derfor), er jeg nemlig like spent som det du måtte være (antagelig mer) på hva slags spalte dette er.

Saktens er det eneste som er sikkert når det gjelder denne spalten at ingenting er sikkert. Det følger verken sjangerkrav, strategi eller stramme deadlines med det ærefulle oppdraget. Bare spalteplass.

Fortsettelse følger!
(kanskje)

– S p a l t i s t e n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s