comment 0

Blanke ark

Jeg har alltid vært tilhenger av blanke ark generelt og notatbøker spesielt. Helst i kombinasjon med kulepenner eller blyanter, så klart, for hele poenget er jo at sidene ikke skal forbli blanke. De skal brukes.

Selv om blanke ark kanskje ikke er det man mest forbinder med nettsider (det vil i så fall være en nettside uten innhold, og hva er da vitsen kan man tenke), er det nettopp slik jeg ser på denne siden. Som en bunke digitale ark som kan fylles med innhold. Og det er her (derimellom) moroa ligger.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s